GENERELLE VILKÅR OG BESTEMMELSER

GENERELLE VILKÅR OG BESTEMMELSER.

FORETAKSINFORMASJON.

Tandberg & Johansson AS
Hammerøs vei 3
3060 Svelvik
Tlf: +47 92854786/ 90516280
e-post: post@quadronorway.com
Org 917794642

Kjøper er den person som foretar bestillingen

PRISER.

Alle priser er i norske kroner og vises både inklusive og eksklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle kostnader for den aktuelle vare.

Opplysninger om de totale kostnadene kjøperen skal betale, inklusive alle avgifter (merverdiavgift, toll, og lignende) samt spesifisering av de enkelte elementene, gis i bestillingsløsningen før bestilling er foretatt.

Fraktkostnader dekkes av kunde etter Postens til enhver tid, gjeldende satser for postoppkrav.

FORBEHOLD.

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjeller pris og informasjon om varer på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel.

LEVERING.

Ordre mottas over gjeldende nettside. Levering av varen fra selger til kjøperen skjer på den måte og til det sted som er angitt i bestillingsløsningen i nettbutikken. Selger skal klargjøre og levere varen til sending innen rimelig tid som normalt er 3-5 arbeidsdager dersom vare er på lager i Norge.

Noe lengre leveringstid må beregnes dersom aktuell vare må bestilles fra produsent.

FRAKT.

Vi sender varene med posten i postoppkrav. Kostnader forbundet med frakt betales av kunde, etter postens til enhver tid gjeldende satser for postoppkrav.

BETALING.

Vi krever betaling for varen fra det tidspunkt varen bestilles over nett og sendes kunde.

PERSONOPPLYSNINGER.

Tandberg & Johansson/ Quadronorway.no behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

KORTINFORMASJON.

Når du handler hos Quadronorway.no blir betalingen behandlet av TELLER, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa, MasterCard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

RETUR AV VARE.

Dersom du angrer kjøpet, returneres varen i uåpnet originalinnpakning tilbake til:

Tandberg & Johansson AS
Hammerøs vei 3
3060 Svelvik

Kunde betaler for retur av bestilt vare.

REKLAMASJON.

Dersom det foreligger en mangel eller feil ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi Quadronorway.no skriftlig melding ( epost/ brev ) om at du vil påberope deg mangelen.

Quadronorway.no vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre.

Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp.

ANGRERETT.

I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøper mottok varen og 14 dager fremover. Dersom du vil angre kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den og legger ved utfylt angrerettskjema. ( Skjema skal medfølge forsendelsen fra selger )
Kjøper betaler returporto. Se utfyllende informasjon på angrerettskjema. Dersom kjøper ikke har mottatt angreskjema skriftlig på papir eller annet varig medium, utvides angrefristen i 3 mnd. Angreskjemaet skal være ferdig utfylt med informasjon når skjemaet mottas. Angreretten gjelder ved forbrukerkjøp.

REFUNDERING AV PENGER.

Så snart din retur kommer frem og blir godkjent på vårt lager, blir pengene for de returnerte varene tilbakebetalt til deg. Det kan ta opptil fem virkedager (mandag til fredag) fra vi refunderer beløpet til du ser det på din konto. Det kan ta opptil tre uker fra du leverer inn en returpakke til vi mottar denne.

GARANTI.


6 års garanti.